Ervaringen

Omg Chantal… thank you so much. I don’t know how you did it but you nailed it. Thanks 

          Daniël.

 

Yes, ik was de gelukkige die een gratis afstemming had gewonnen. Ik was zeer benieuwd wat het inhield. Toen ik de afstemming ontvangen had was ik al meteen enthousiast. Het was alsof ik mezelf aan het ‘lezen’ was. Dingen die in mijn onderbewuste spelen, dromen waar ik inderdaad wel eens over nadacht. Alles kwam naar voren. Zo een bijzondere ervaring. Op dit moment heb ik een verdiepende afstemming aangevraagd omdat ik over bepaalde dingen meer de diepte in wil gaan. Vooral omdat ik meer inzicht wil krijgen in wat ik nog zou willen manifesteren. Het is alsof je contact maakt met een deel van jezelf waar je niet altijd bij kunt.  

          Anouk

Chantal haar reading was erg gedetailleerd en uitgebreid. Ze schreef rake dingen over mijn karakter, zelfs hele kleine dingen die ik zelf helemaal niet zo in de gaten had.

Mijn vraag was het beginpunt om van daaruit mij nog meer te vertellen over hoe ik in het leven sta, wat ik belangrijk vind en waar mijn behoeften liggen om het leven te leven op de manier die bij mij past.

De reading voelde als een bevestiging dat ik op de goede weg ben en daarnaast kreeg ik tips hoe ik sommige dingen kan veranderen in mijn leven. Ik kan haar reading zeker aanraden! 

Ingrid

Dankjewel voor je afstemming, een fijn en helder verhaal waar we als ouders direct mee aan de slag konden.

Fijne handvatten om rekening mee te houden met betrekking tot de emoties van onze dochter die blijkbaar ook zorgde voor de eczeem plekken. Nu een aantal weken verder is het eczeem volledig verdwenen.

Bedankt voor je inzichten hierin!

Marleen

Ik wil je bedanken voor je afstemming. Ik vindt het apart wat je op deze manier naar boven kan halen. Het heeft me echt geraakt. En als je het geheel zo op papier ziet staan weet je ook gelijk dat het klopt. Ik moet het even laten bezinken, maar hier kan ik verder mee. Heel erg bedanken voor je hulp! Harry 

Oo, wat mooi! Het klopt, het voelt heel huppelend hoe je het omschrijft en ik voel mijn benen nu al stromen, heerlijk. Het is zo raak. Zelf heb ik ook een reading opleiding gedaan, en ik ben naast de raakheid, erg verrast door de toon waarop je alles omschrijft, het geeft direct ruimte en luchtigheid. Heerlijk. Kariene