wat is een afstemming?

Via een naam en foto maak ik contact met het onderbewuste, contact met de ziel. Op dit niveau ga ik een gesprek aan. Dit kan met een kind of volwassenen zijn. Met een afstemming gaan we naar het binnenste van jou ziel, de kern waar alles helder en duidelijk is. Hier kan je mij, in de energie, duidelijk uitleggen wat jij nodig hebt. In dit gesprek, op energetisch niveau, kun je me uitleggen waar bepaald gedrag vandaan komt, wat je graag anders wilt of wat je nodig hebt om een bepaalde situatie op te lossen of te veranderen. Dit hele gesprek schrijf ik op, met tips en handvatten waar je verder mee kunt. Dit gesprek krijg je dan per e-mail. 

Voor mij is het ook elke keer weer erg verrassend wat eruit komt en hoe het gesprek verlopen is. Vaak moet ik het achteraf zelf even nalezen wat ik nu eigenlijk allemaal op mocht schrijven van jou. Doordat het niet mijn energie was weet ik vaak zelf niet meer wat ik op schreef. 

 

hoe gaat het in zijn werk? 

Doordat de afstemming op energetisch niveau verloopt is een afspraak in de praktijkruimte niet nodig.

Hiervoor heb ik verschillende gegevens van je nodig, de vragen die je graag beantwoordt wilt hebben en een foto. Dit mag je me per mail opsturen. Wanneer ik de afstemming heb gemaakt ontvang je deze per mail, dit zal binnen twee weken zijn. 

voor wie? 

Een afstemming is voor iedereen mogelijk, jong en oud. Ook kan er een afstemming worden aangevraagd voor een nog ongeboren kindje of een dierbare overleden. Bij kinderen vanaf 10 jaar moet er toestemming zijn van het kind zelf.

vragen? 

Mocht het niet helemaal duidelijk zijn, heb je nog vragen of vraag je je af of een afstemming voor jou de juiste keuze is op dit moment? Stuur dan een mail via contact. Je kunt dan uitgebreidere informatie krijgen of we kijken samen of een afstemming voor jou de beste keuze is.