voorstellen

Hallo, laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Chantal Gielgens. Ik woon in Maastricht samen met mijn super luie huiskat, Meacy. Ik hou van natuur, dieren, koken, lezen, yoga en ben erg leergierig. Hierdoor ben ik continue in beweging. Opleidingen, cursussen en workshops volgen doe ik graag. Ook werk ik met veel plezier in de kinderopvang.

In 2018 heb ik een yoga docenten opleiding afgerond. Een nieuwe wereld werd zichtbaar voor mij, waardoor ik bewuster in het leven kwam te staan. Ik kon dieper naar binnen keren, waardoor ik veel helderder zag wie ik was en waar werkelijk mijn interesses lagen. Wat ik wilde, wat ik niet wilde, wat ik voelde, alles werd duidelijker. Vanaf dat moment is mijn intuïtie versterkt en ben ik gaan leren vertrouwen op mijn gevoel. 

Anderhalf jaar later begon ik aan de opleiding tot Luisterkindwerker. Dit heeft mij ontzettend veel gebracht! Buiten Luisterkind afstemmingen maken, wat al prachtig is om te mogen doen, heb ik geleerd te luisteren, echt te luisteren. Blanco luisteren vanuit rust. Ik leerde om verder te kijken, om de reden te vinden achter gedrag. Ik vind het prachtig om mensen weer een helder beeld te geven over wat ze echt graag willen. Een beeld dat soms behoorlijk misvormt of troebel kan zijn geworden.