voorstellen

Hi, laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Chantal, ik woon in Maastricht. Ik hou van natuur, dieren, lezen, yoga en pretparken. Ik houd ervan om groente en fruit te verbouwen in mijn tuintje die ik ook nog eens vol met prachtige bloemen wil planten. Verder ben ik erg leergierig. Hierdoor ben ik continue in beweging. Opleidingen, cursussen en workshops volgen doe ik graag. Naast Luisterkind werk ik ook met veel plezier in de kinderopvang. Verder organiseer ik maandelijks met veel plezier vrouwencirkels samen met Anouk. Tijdens deze cirkels is er tijd voor verbinding. Verbinding met jezelf en verbinding met elkaar. Iets waar we soms in dit drukke bestaan zelden tijd aan geven. Lees meer hierover onder het kopje vrouwencirkels boven in de balk. Ook staan er nog kindermiddagen op de planning voor in de toekomst, hier snel meer over. 

In 2018 heb ik een yoga docenten opleiding afgerond. Een nieuwe wereld werd zichtbaar voor mij. Waardoor ik bewuster in het leven kwam te staan, meer over mezelf te weten kwam en waar mijn interesses lagen.  Vanaf dat moment is mijn intuïtie versterkt en ben ik gaan leren vertrouwen op mijn gevoel. 

Anderhalf jaar later begon ik aan de opleiding tot Luisterkindwerker. Hierdoor leerde ik om verder te kijken, om de reden te vinden achter gedrag. Ik vind het prachtig om mensen weer een helder beeld te geven over wat ze echt graag willen. Een beeld dat soms behoorlijk misvormt of troebel kan zijn geworden.