voorstellen

Hi, laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Chantal, ik woon in Maastricht samen met mijn super luie huiskat, Meacy. Ik hou van natuur, dieren, lezen, yoga en pretparken. Ik houd ervan om groente en fruit te verbouwen in mijn tuintje. Verder ben ik erg leergierig. Hierdoor ben ik continue in beweging. Opleidingen, cursussen en workshops volgen doe ik graag. Naast Luisterkind werk ik ook met veel plezier in de kinderopvang.

In 2018 heb ik een yoga docenten opleiding afgerond. Een nieuwe wereld werd zichtbaar voor mij. Waardoor ik bewuster in het leven kwam te staan, meer over mezelf te weten kwam en waar mijn interesses lagen.  Vanaf dat moment is mijn intuïtie versterkt en ben ik gaan leren vertrouwen op mijn gevoel. 

Anderhalf jaar later begon ik aan de opleiding tot Luisterkindwerker. Hierdoor leerde ik om verder te kijken, om de reden te vinden achter gedrag. Ik vind het prachtig om mensen weer een helder beeld te geven over wat ze echt graag willen. Een beeld dat soms behoorlijk misvormt of troebel kan zijn geworden.