Overgave

Wat doe ik dit graag. Met zoveel liefde, rust en aandacht probeer ik altijd alles uit een afstemming te halen. Het brengt mijzelf ook elke keer weer zoveel moois. Na een afstemming ben ik gevuld met liefde en zachtheid. Wat een heerlijk gevoel. En ik weet nu hoe dit komt. Omdat je afstemmingen maakt vanuit een staat van overgave.

Je laat het ego volledig los en geeft je helemaal over aan de verbinding die je hebt met de andere persoon. Je bent er even alleen voor hem/haar. En ik geloof dat dit het belangrijkste is om een goede afstemming te maken. Vanuit rust, zachtheid, puurheid en overgave met de ander in “gesprek” te gaan.

Soms voel ik de persoon al een tijdje bij me, als hij/zij staat te springen om de afstemming. Niet kan wachten totdat ik aan de afstemming begin. Sommige personen geven zich gemakkelijk bloot en voelen zich al vertrouwd bij mij en bij het maken van de afstemming. Dit verschil voel ik dan doordat de woorden dan bij mij naar binnen stromen en soms nog te snel gaan om te kunnen typen.

Deze afstemmingen vind ik heerlijk. Mijn vingers vliegen dan over het toetsenbord en heb ik zelden een momentje dat ik de verbinding verlies met de persoon. De woorden rijgen zich ook mooi aan elkaar. En wanneer ik het terug lees voel je de energie nog. Vloeiend, vertrouwt vanuit overgave.

Bij moeilijke stukken of momenten waar de ander even wat langer de tijd voor nodig heb stop ik ook. Soms bewust, soms onbewust. Maar daarna voel ik alsnog oké deze pauze was even nodig, om het te verwerken, los te laten of om bijvoorbeeld even de ander de tijd te geven om over dat stuk te “praten”.