wat is een vrouwencirkel?

Samen met Anouk (van Holistic Healing Nova) organiseer ik, tijdens of rond volle maan, vrouwencirkels. Een vrouwencirkel is een vrouwenbijeenkomst, waarbij je in een cirkel bij elkaar zit. Een veilige ruimte waar je je verhaal mag doen en waar er zonder oordeel naar je word geluisterd. Waarin gedachten en ideeën met elkaar worden gedeeld. Er word ruimte gegeven aan elkaar. Je krijgt de mogelijkheid om je volledig kwetsbaar op te stellen, er word gewaakt dat de ruimte veilig en vertrouwd aanvoelt. Je kunt elkaar supporten.

Vrouwencirkels worden tijdens volle maan georganiseerd, omdat tijdens en rond volle maan word alles uitvergroot. Je bent emotioneler en je gedachten krijgen de overhand. Er kunnen onderwerpen bij je naar de oppervlakte komen waar je niet van wist dat het bij je speelde. Dingen kunnen je meer raken dan normaal. Als je je goed voelt, voel je je top, als je minder goed in je vel zit voel je je crap. Op deze momenten mag je het er laten zijn.

Je mag er over vertellen of er iets over delen in de vrouwencirkel als je dat graag wilt. Wanneer je je gedachten deelt met iemand anders of anderen, krijg je vanzelf orde in je gedachten en voelt het gelijk lichter aan.

We bewegen tijdens de vrouwencirkels mee met de seizoenen en de cyclus van de maan. De maan beïnvloed, de aarde, dieren en mensen met haar aanwezigheid en energie.

Een moment om samen te komen en de verbinding met jezelf, een ander en de natuur te ervaren.

Samen met Anouk zorg ik voor een warme, geborgen, laagdrempelige en vertrouwde ruimte, waar jij als vrouw je open en kwetsbaar mag opstellen. Niks moet, het mag.

Heb je interesse of vragen stel ze gerust info@luistereninstilte.nl

Volg ons via social media om op de hoogte te blijven van de vrouwencirkels die we plannen.

Ik: luisteren_in_stilte

Anouk: anoukvoncken_nova